Dodávatelia: ABS Safety

Jedným z našich dodávateľov je belgická spoločnosť ABS Safety, ktorá je odborníkom v oblasti vývoja a inštalácie moderných systémov na ochranu proti pádu.

ochrana proti padu

Rodinná spoločnosť bola založená v roku 2003 a dnes je jedným z popredných poskytovateľov lanových systémov a systémov na ochranu proti pádu v Nemecku.

Systémy ochrany proti pádu ABS Safety sa používajú v najrôznejších oblastiach: strechy, okná, fasády, stroje, žeriavové dráhy alebo haly. Allianz Arena v Mníchove, hala Airbus v Hamburgu, závod Mercedes-Benz v Sindelfingene a veľtržná hala Kölnmesse sú len niektoré z najvýznamnejších objektov, ktoré sú vybavené systémami ABS Safety.

Kvalita a bezpečnosť sú pre spoločnosť na prvom mieste. Záchytné systémy sú testované spoločnosťou DEKRA Testing and Certification GmbH a spravidla dosahujú výsledky testov, ktoré výrazne prevyšujú požiadavky. Predtým, ako sa pristúpi k certifikácii, sú výrobky najprv podrobené vlastnými testami ochrany proti pádu, ktoré sa uskutočňujú na všetkých príslušných inštalačných podkladoch. Okrem toho majú vybrané výrobky aj všeobecnú certifikáciu stavebného dozoru DIBt alebo sú predložené na certifikáciu DIBt.